Όροι Χρήσης

 

Τρόποι Πληρωμής

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για την κράτησή σας σε έναν από τους λογαριασμούς xxx.
    Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό και μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@zouzouli.gr

  • Πιστωτική κάρτα: Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα MasterCard ή VISA, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από το σύστημα OnLine κρατήσεων.
    Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας με κρυπτογράφηση 128 bit SSL (Secure Socket Layer) σε όλες τις σελίδες του συστήματος.

Πολιτική κρατήσεων

Πολιτική Προκαταβολής

Για να κάνετε την κράτησή σας είναι απαραίτητο να προκαταβάλλετε το 30% του συνολικού ποσού της διαμονής σε χρονικό διάστημα εντός 3 εργάσιμων ημερών από την στιγμή επιβεβαίωσης της κράτησής σας.

 

Πολιτική Ακύρωσης

  • 14 ή περισσότερες ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης του πελάτη-επισκέπτη, επιστρέφεται σε αυτόν η προκαταβολή και το υπόλοιπο του συνολικού ποσού σε περίπτωση που έχει γίνει εξόφληση
  • 3 έως 13 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης του πελάτη-επισκέπτη, δεν επιστρέφεται σε αυτόν η προκαταβολή αλλά επιστρέφεται το υπόλοιπο του συνολικού ποσού σε περίπτωση που έχει γίνει εξόφληση

  • Μη εμφάνιση στο κατάλυμα την καθορισμένη ημέρα άφιξης έως τις 23:00, χρεώνεται το 100% του συνολικού ποσού της συμφωνημένης περιόδου.

  • Αναχώρηση πριν την συμφωνημένη ημερομηνία χρεώνεται το 50% του ποσού των υπολοίπων ημερών.

Όροι αφίξεων και αναχωρήσεων

Ώρα άφιξης: 14:00 (check – in)
Ώρα αναχώρησης: 12:00 (check – out)

Εάν αναχωρήσετε από το δωμάτιο (12:00 – 18:00) θα χρεωθείτε επιπλέον το 30% της αξίας μιας διανυκτέρευσης.
Εάν η αναχώρηση γίνει μετά την 18:00 θα χρεώνεται ολόκληρη η ημέρα.