Σχετικά με εμάς

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΖΟΥΖΟΥΛΗ

Καλώς Ορίσατε!

Η οικογένεια Ζουζουλή σας καλωσορίζει στο χωριό ΡΟΒΙΕΣ της Εύβοιας και έχει την τιμή να σας παρουσιάσει τα οικογενειακά διαμερίσματα τα οποία έχουν χτίσει με πολύ προσωπική προσπάθεια το 2006.

Ελληνική Φιλοξενία

Η ζεστή και αυθεντική ελληνική φιλοξενία τους θα πρέπει να εκτιμηθεί ενώ το όμορφο περιβάλλον, όπου το μπλε του Αιγαίου αναμιγνύεται με το ιδιαίτερο πράσινο χρώμα της ελιάς, θα ερεθίσουν στις αισθήσεις σας.

Θα εκπλαγείτε από την ποικιλία που προσφέρει στις διακοπές σας η τοποθεσία.

Σύντομες ημερήσιες εκδρομές σε μουσεία, πόλεις και χωριά, επισκέψεις σε ελαιώνες (ο ιδιοκτήτης έχει ένα!) και οινοποιεία.

Για τους πιο δραστήριους μεταξύ μας πολλά αθλήματα στη θάλασσα και στην ξηρά μπορούν να πραγματοποιηθούν σε γειτονικές περιοχές.

Πώς μπορείτε να περάσετε τη μέρα σας στα διαμερίσματα Ζουζουλή με τα πόδια.

09:30

Ξυπνάτε μετά από έναν ήρεμο βραδινό ύπνο και το δίλλημα που έχετε να αντιμετωπίσετε είναι να κάνετε μία δροσιστική βουτιά στην όμορφη θάλασσα που σας καλεί και βρίσκεται μπροστά στα πόδια σας ΤΩΡΑ ή ΜΕΤΑ το χειροποίητο σπιτικό πρωινό?

13:00

Είναι η ώρα του μεσημεριανού γι΄αυτό περπατήστε προς το χωριό που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση αλλά αυτή τη φορά το δίλημμα είναι τι να φας? Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές…

15:00

Ώρα χαλάρωσης, θα πάρετε έναν χαλαρό υπνάκο στην παραλία ή στο ήρεμο περιβάλλον των διαμερισμάτων Ζουζουλή?

17:00

Καφές ή longdrink? Ιδιωτικό μπαλκόνι ή ταράτσα? Τα παιδιά θα παίξουν ποδόσφαιρο στο γήπεδο 5Χ5 ή στην παραλία? Δύσκολες αποφάσεις…

20:00

Και η πασαρέλα ξεκινά… πράγμα το οποίο σημαίνει ότι όλο το χωριό ντύνεται με τα καλύτερά του ρούχα και κάνει βόλτες στον κεντρικό δρόμο. Η μόνη δυσκολία που έχετε να αντιμετωπίσετε είναι το τι θα φορέσετε…

21:00

Πρόχειρο φαγητό στην καφετέρια ή δείπνο σε κάποιο γραφικό ταβερνάκι? Μμμμμ ακούγεται υπέροχο…

00:00

Τι γεμάτη ημέρα… Καληνύχτα! … Goodnight!